Het onderhoud van uw race auto: racen wordt nog leuker als alles heel blijft.

Bas Auto Service heeft een jarenlange ervaring opgedaan op de vele Europese circuits bij de service aan rijders van internationaal rijdende race-klasses als Seat Ibiza Cup, Westfield Cup en Alfa Romeo Challenge. In 2009 zijn wij met een Alfa Romeo 147 GTA ook actief geweest in de Dutch Supercar Challenge. Dat alles heeft ons geleerd dat racen enorm veel breder grijzende gezichten oplevert als alles wat zich tussen de vier slicks bevindt het gewoon blijft doen.

Als na het passeren van de zwart-wit geblokte vlag alle mechaniek nog draait en klinkt zoals het bedoeld is, is niet alleen de berijder maar ook de monteur pas echt blij. Niets is immers meer frustrerend dan, in een goede positie liggend, te moeten uitvallen met mechanische pech.

Daarom maakt Bas Auto Service uiterst serieus werk van preparatie, reparatie en onderhoud van uw race auto. Minutieus wordt uw auto doorgelicht, van radiator tot remlicht, van oliepomp tot toerenteller en van bandenspanning tot benzinetank. Of dat nu in onze werkplaats in Lichtenvoorde is, of in onze service tent op de paddock van bijvoorbeeld de Nürburgring.

Daarbij wordt van uw auto uiterst nauwkeurig een logboek bijgehouden, zodat u steeds weet met welke afstelling u het beste resultaat boekt, wat allemaal al gecontroleerd is en welk onderhoud al gedaan is.
Dat alles om de kans op mechanische pech te minimaliseren en uw glimlach aan het eind van elke race zo groot mogelijk te maken.

Agenda race evenementen 2018

Agenda race evenementen 2018

20 t/m 22 april 2018 Alfa Romeo Hockenheim, Duitsland
11 t/m 13 mei 2018
Alfa Romeo Oschersleben, Duitsland
23 t/m 24 juni 2018 Alfa Romeo Anneau du Rhin, Frankrijk
13 t/m 15 juli 2018
Alfa Romeo Spa, België
25 t/m 26 augustus 2018 Alfa Romeo Zandvoort, Nederland
28 t/m 30 september 2018
Alfa Romeo Nürburgring, Duitsland


 Klik voor de overige racedata de cup klasses aan.

Seat IbizaAlfa ChallengeDutch Supercar ChallengeWestfield CupSquadra Italia