Inpandige Dynostar Rollenbank in Lichtenvoorde.


Bas Auto Service beschikt over een eigen inpandige Dynostar vermogensbank. Het betreft een 2-wiel rollenbank waarbij op de rollen wordt gemeten waardoor er geen wrijving en slip optreedt.. Deze ”single roller” testbank is uitermate geschikt voor het testen van voertuigen met (extreem) lage bodemvrijheid. Ook racewagens met voorwielaandrijving en veel camber zijn prima te meten. En vermogens tot zelfs 830 pk en 619 Nm vormen geen probleem Door de toepassing van grote rollen (diameter 800mm) is de testbank geschikt voor extreem hoge snelheden. De maximale snelheid bedraagt maar liefst 350 km/uur.


U begrijpt: ook bij úw race- of rallymonster kan met deze vermogensbank het in- en uitlaatsysteem, het ontstekingsysteem en de aandrijflijn uitgebreid getest worden. Daarmee worden eventuele problemen zichtbaar gemaakt en kunnen aanpassingen worden uitgevoerd. Zo kan Bas Auto Service ook uw motor maximaal laten presteren.


Verwen uw (cross)motor, scooter of schakelbrommer eens met een rollenbank bij Bas Auto Service in Lichtenvoorde!


Dat Bas Auto Service beschikt over een eigen, inpandige Dynostar vermogensbank wist u misschien al. En dat we daar hele snelle race- en rally autos`s perfect mee afstellen weet je dan vast ook.


Maar helemaal nieuw is dat we ook uw motor, crossmotor, scooter of zelfs schakelbrommer veel beter kunnen laten presteren door onze rollenbank. Met deze ''single roller'' testbank kan het in- en uitlaatsysteem en het ontstekingsysteem uitgebreid worden getest en afgesteld. Er wordt daarbij op de rollen gemeten waardoor er geen wrijving en slip optreedt.


U heeft echt een extreem snel racemonster op twee wielen? Geen probleem hoor: ot maar liefst 350 km/uur kunnen wij meten. En dus ok weten wat er nog aan verbeterd kan worden ! Ook uw crossmotor kunnen wij tot veel grotere hoogtes brengen door er heel wat meer PK`s uit te peuteren. Maar wisselt u uw noppenband dan wel even voor een normale wegband.