Van Tulpenrally tot de Monte Carlo Historique: Bas Auto Service zorgt met zijn rallyservice graag dat u met uw klassieker finisht.


Bas Auto Service is het jaar door bij de nodige klassieke rally’s te vinden. Tijdens bijvoorbeeld de Monte Carlo Historique in Frankrijk, de Tulpenrallye, Delta Rally in Zeeland, de Star Rally in het noorden of de Gelderlandrit in de Achterhoek verlenen wij met erg veel plezier de benodigde service. Want ook al zijn de schitterende klassiekers, variërend in bouwjaar van 1900 tot 1979, meestal tot in de kleinste details subliem gerestaureerd en geprepareerd, een klein onderdeel kan het natuurlijk altijd onverwacht opgeven. En ook al bent u een briljant rijder en ook al heeft u een geniale navigator, het vuur onder de kroketten moet natuurlijk wel blijven branden.


Dus of zoiets nu gebeurt tijdens een rally is die meetelt voor het Nederlands Historisch Rally Kampioenschap of een “gewone” pleziertocht, wij zullen er steeds werkelijk álles aan doen om uw tijdverlies tot een minimum te beperken. Zodat u, samen met uw navigator, met een grote glimlach aan de finish kunt verschijnen.

Een mooi staaltje klassieke rallyservice door Bas Auto Service: Herman van Oldenmark en Fred Hak klassenwinnaar in Rallye Monte Carlo Historique 2011.


“Met onze Datsun 240Z hebben wij toch wel een heel fraai resultaat behaald in deze beroemde Rallye. In een veld van 328 deelnemers reden we naar de 34e plaats in het algemeen klassement. Bovendien waren we het beste Nederlandse equipe, de beste Datsun én nog belangrijker: winnaar in de categorie III. En dat betekent twee fraaie bekers waar we erg trots op zijn.
Onderweg werden we voortreffelijk geserviced door het team van Bas Auto Service. Zij hielden niet alleen onze Datsun in topconditie, maar met koffie, soep en broodjes warme worst ook de bemanning! Zonder hun ondersteuning was dit resultaat niet mogelijk geweest.”