Alfa Romeo Challenge: Circuitservice door de Alfa Romeo Specialist.


Bas Auto Service verzorgt met enorm veel plezier de circuitservice, het onderhoud en/of preparatie voor meerdere raceauto’s in de Alfa Romeo Challenge. Maar liefst drie Modified Classic Guilia’s, een Modified Classic Bertone, een Modified 75 en drie Modified Plus 147 GTA’s laten zien dat Bas Auto Service weet waar de laatste PK’s verstopt zitten.


De bij liefhebbers van Italiaans vormgeven techniek enorm populaire Alfa Romeo Challenge weet al meer dan 15 jaar rijders uit binnen en buitenland aan zich te binden. Het startveld kent maar liefst 40 tot 50 Alfa’s, waaronder veel schitterende historische racers. Dat levert een mooie en spannende duels op, die op het scherpst van de snede worden uitgevochten. Zo zijn Bertone’s in gevecht met veel moderne 147 GTA’s en Alfa 75’s met 156’s en Guilia’s.

De Challenge is, naar mate van tuning en aanpassing van de auto, onderverdeeld in 3 verschillende klassen: Modified Plus, Modified en Modified Classic.


De Alfa Romeo Challenge komt op zeer aansprekende circuits in Europa in actie:
Zandvoort, Assen, Spa-Franchorchamps, Zolder, het GP-circuit van Hockenheim, de Nürburgring, Oschersleben, Dijon, le Man, het testcircuit van Goodyear: Colmar Berg en de Salzburgring.