Squadra Italia: Circuitservice door de Alfa Romeo Specialist.


Squadra Italia is de Nederlandse budget-raceklasse voor coureurs (m/v) met een Italiaanse auto. Onze doelstelling is simpel: “Betaalbaar racen voor Italiaanse autos”.


Squadra Italia heeft een aantalevenementen op de kalender gezet. Echt waar! Dat betekentknallen met je eigen Italiaanse-racer tegen bloedverwanten. Squadra Italia wordt opgenomen in de doldwaze karavaan van de ZAC. En wel binnen de auto’s B in een aparte klasse. Je racet dus alléén tegen andere Italiaantjes. Kan het leuker en spannender? Huub Vermeulen kan het zich niet voorstellen: “Kijk, als liefhebber van Italiaanse auto's ben je natuurlijk een beetje apart. En dat vinden wij niet erg: aparte mensen die goed hard met elkaar door de bocht kunnen. Binnen Squadra Italia kunnen al die aparte, graag sleutelende mannen en vrouwen lekker met elkaar rondhangen en racen op het circuit. Zo wordt het leven ineens erg leuk.’


Leuk goedkoop en lekker makkelijk:
Daar komt nog bij dat het ook nog eens leuk goedkoop is. Voor een hele dag gummen met een glimlach betaal je nog geen 200 euro inschrijfgeld. Dat is ook nog eens inclusief eigen hangplek op de paddock, dus Italiaanse gezelligheid, raad en daad met daarbij sterke, zeer sterke verhalen van andere piloten zijn inbegrepen. Aan het einde van de dag kun je daar bovendien de rondetijden met elkaar vergelijken aan de hand van de Squadra Italia uitslagenlijsten.


Tevens serviced Bas Auto Service een aantal van deze auto's en zal daarom ook dit jaar nog meer te zien zijn op Squadra Italia dagen!